Workshop: leren voor de schoolexamens 20 & 21 oktober

Zondag 20 oktober en maandag 21 oktober organiseer ik een intensieve workshop van een hele dag in Den Haag waarbij we intensief aan de slag gaan met leren voor de schoolexamens. Je wordt persoonlijk door mij begeleid, en het maximum aantal is gezet op 10 leerlingen om de kwaliteit van de workshop zo hoog mogelijk te houden.

Al je examenstof geleerd

Als aanloop op het schoolexamen gaan we alle stof rap doornemen. Dit doen we aan de hand van de leertechnieken die jou de beste resultaten zullen opleveren.

Intensieve schoolexamentraining

Tijdens deze workshop maak je een geheel schoolexamen. Dit is bewezen de beste voorbereiding te zijn op het echte schoolexamen, omdat alle onderdelen van het echte examen samenkomen in dit moment.

De beste tips voor het examenjaar

De afgelopen drie jaar heb ik onderzocht welke manieren van leren je de beste cijfers opleveren, en hoewel iedereen zijn eigen stijl van leren heeft, zijn er een stel krachtige principes die iedereen kan toepassen om direct hogere cijfers te gaan behalen.

Wat leer je in deze workshop?

Je leert hoe je razendsnel de stof voor je examen kunt leren door gebruik te maken van de beste leertechnieken die ik ken. Bij mij leer je altijd op een manier waarin je zoveel mogelijk actief gebruikt maakt van je hersens tijdens het leren, waardoor je de stof beter begrijpt en onthoudt.

Het is een wetenschappelijk bewezen techniek die ik niet alleen zelf heb gebruikt voor mijn examens, maar ook mijn bijlesleerlingen hebben fantastische resultaten behaald door te leren op deze manier.

Locatie: Studiehuis Belgisch Park, Den Haag

Data

Zondag 20 Oktober
10:00-18:00
max. 10 personen

Maandag 21 Oktober
10:00-18:00
max. 10 personen

Meer info….

Je eigen oefen-schoolexamen in elkaar kunnen zetten, aanpakken en beoordelen?

Dit was hét geheim achter mijn cijfers in het examenjaar. Jarenlang heb ik matige cijfers gehaald terwijl ik toch vaak mijn best deed. Dat werkte erg demotiverend voor mij. Ik dacht: ‘misschien ben ik wel niet slim genoeg’. Inmiddels weet ik beter, namelijk dat het vaak ligt aan hoe we leren, en dat de manier waarop we het leren aanpakken vaak niet erg doordacht is. Meestal gooien we onszelf in het proces en hopen dat hard werken op zichzelf genoeg is. Toch is dit niet de beste aanpak.

Maar hoe maak je zoiets? Je eigen proef-schoolexamen? Na deze workshop kan jij voor ieder N&T-vak een eigen proef-schoolexamen in elkaar zetten, je eigen cijfer berekenen en jezelf leeradvies geven!

Dus, wil jij je klasgenoten een stapje voor zijn en dit examenjaar beginnen met goede cijfers? Schrijf je dan nu in voor de workshop.

Schrijf mij in….

De beste start van dit examenjaar voor € 99…

De workshop is heeft momenteel maar twee data met een capaciteit van maximaal 10 leerlingen dus wees er snel bij voordat ze vol zitten.