Slagen dit examenjaar?

Met deze examencoach gaat dat lukken.

Het is mijn missie om te zorgen dat jij dit jaar slaagt met de cijfers die jij wilt hebben! We bespreken samen lastige examenopgaven en ik leer je de wetenschappelijk bewezen béste manier om te leren voor de examens.

We doen iedere week een check-in om te zien of je op koers staat, waar je vastloopt en hoe je verder kan. Ook zal ik mijn expertise met je delen voor de kernvakken en bètavakken.

Nieuwsgierig?

Bijles + Coaching

Tarief: € 25/u

Eerste les is gratis!

Mijn ervaring als examenleerling...

Wil jij dit jaar knallen? Lijkt je inzet niet altijd terug te zien in je cijfers? Hier zat ik ook mee tijdens mijn examenjaar. Voor de eerste schoolexamenweek had ik hard geleerd, maar toch haalde ik veel onvoldoendes. Gelukkig besloot ik voor de volgende toetsweek anders te gaan leren en haalde de cijfers die ik wilde. Dankzij mijn methode en inzet eindigde ik met achten en negens als eindcijfers voor de meeste vakken!

Inmiddels heb ik tientallen leerlingen naar hogere cijfers gecoacht. Binnen een paar maanden hadden ze mijn trucs en methode geleerd, waarna ze me meestal niet meer nodig hadden en zelfstandig verder leerden. Uiteindelijk is mijn doel dat je mij niet meer nodig hebt!   Dat klinkt misschien raar, maar in mijn ogen is zelfstandig kunnen leren het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven op deze leeftijd.

Na mijn training loop je met een goed gevoel die gymzaal in.

Sluit je aan bij mijn examenteam voor 2021...

Tarief: € 16/u (1x/week)

Max. 4 personen

Eerste les is gratis!

Sluit je aan bij mijn examenteam

In dit team bespreken we iedere week moeilijke examenopgaven, onze doelen en strategieën om te slagen voor de examens. Ik deel al mijn kennis op het gebied van examenvoorbereiding met jullie, zodat jullie een fantastische voorbereiding hebben op de examens. Als team ondersteunen we elkaar en sta je er niet alleen voor. 

We delen online-resources en delen een whatsapp-groep waarin je al je vragen mag stellen over de examens of moeilijke examenopgaven.

Na mijn training loop je met een goed gevoel die gymzaal in.