Doe jij dit jaar examen?

Wil Jij...

Hogere cijfers?

Compleet Voorbereid Zijn Op Je Examens?

Razendsnel Kunnen Leren?

Betere Grip Op Je Vakken?

Antwoord op al je vragen over de examens?

24/7 Hulp over Whatsapp?

Leer het van de schrijver van De Handleiding Tot Slagen...

Met mij ga je zelfverzekerd je examens in!

Hoi! Mijn naam is Devon Diercks. In 2016 slaagde ik voor mijn vwo-examen. Door dag en nacht na te denken over hoe ik zo efficiënt mogelijk kon leren ben ik geslaagd met cijfers die ik in de jaren daarvoor niet wist te behalen. Dit onderzoeken heeft veel werk gekost, maar ik heb uitgevonden wat werkt en wat niet werkt in het leren voor de examens. Deze kennis wil ik met zo veel mogelijk leerlingen delen.

In mijn examenjaar zocht ik de meest effectieve manier van leren voor de examens. Tot mijn grote frustratie was hier niet veel informatie over te vinden. Tips als ‘slaap genoeg’ en ‘eet een banaan’ kunnen jij en ik zelf ook wel bedenken, maar ik zocht naar iets anders; een strak plan om van A naar B te gaan.

Slagen kun je leren, dus waarom niet leren van iemand die het al gedaan heeft? Ik leer je al mijn geheimen over effectief leren en de ultieme voorbereiding voor de examens.

Devon Diercks

Tarieven

De onderstaande tarieven zijn voor één sessie per week. Indien u kiest voor twee of meer sessies van 90 minuten per week krijgt u 25% korting op de tweede sessie.

Bijles Examenklassen + Proef SE + Coaching

Sessies van 90 minuten/week
229 / Per maand*
 • Topkwaliteit Coaching voor een scherpe prijs (€38/u)
 • Bijles in één of twee vakken
 • Advies over leertechnieken gebruiken
 • 24/7 hulp over whatsapp
 • Hulp met huiswerk inplannen en bijhouden
 • Voorbereidingsplan voor de examenweek
 • Proef-schoolexamen met terugkoppeling
Voordeligst

Bijles

Sessies van 90 minuten per week
$ 189 / Per maand*
 • Topkwaliteit Bijles in één of twee vakken (€ 31.5/u)
 • Je leert sneller en beter leren
 • Advies over leertechnieken gebruiken
 • 24/7 hulp over whatsapp
 • Hulp met huiswerk inplannen en bijhouden
 • Voorbereidingsplan voor de examenweek
 • Proef-schoolexamen met terugkoppeling

Veelgestelde vragen

De afgelopen drie jaar heb ik mij verdiept in het verfijnen van mijn kennis over hoe we het snelst nieuwe vaardigheden aanleren, hoe we gemakkelijk nieuwe positieve gewoonten kunnen installeren en hoe we een mindset kunnen kweken die ons doet groeien in alles wat we doen. Een deel van deze kennis staat vastgelegd in mijn boek De Handleiding tot Slagen, maar mijn coaching gaat veel dieper in op deze ideeën.

Gezien de intensieve ondersteuning die de leerling krijgt in zijn voorbereiding voor de examenweek, is het coachingstraject eigenlijk goedkoop. Voor deze prijs kan de leerling 24/7 vragen over huiswerk stellen, krijgt hij (indien wenselijk) hulp met huiswerk inplannen en het maken van de ultieme voorbereidings-checklist voor de volgende examenweek. Op deze manier ga je vol zelfvertrouwen je examenweek in!

Hiernaast krijg de leerling een volledig proef-schoolexamen (dat gelijk is aan het echte schoolexamen!) die ik persoonlijk nakijk met een cijfer en feedback.

Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via [email protected].

Mijn methode gaat uit van de wetenschappelijk bewezen technieken die betekenisvol leren ondersteunen. Één van mijn favoriete technieken die mij tot zeer hoge cijfers heeft gebracht is Retrieval Practice (ook Active Recall genoemd). Ik leer je hoe je van deze waanzinnig krachtige techniek het beste gebruik kunt maken.

Ook is het kweken van een Growth-Mindset een groot onderdeel van mijn lesmethode. Als een leerling eenmaal begrijpt hoe plastisch ons brein is en radicale groei mogelijk is, is alles mogelijk en gaan de cijfers omhoog.

Andere technieken zijn onder andere het realistisch simuleren van een examen thuis, het gebruiken van het spacing-effect en het installeren van een paar gewoontes die essentieel zijn voor een productieve leersessie.

Het coachingstraject duurt minimaal twee maanden en kost 300 euro per maand. Na dit coachingstraject weet je alles wat ik weet over effectief leren leren en zul je sneller en effectiever leren dan ooit tevoren. Deze vaardigheden zullen ook van pas komen tijdens je studie. Tijdens het coachingstraject krijg je ook bijles in één of twee vakken.

Je kunt ook kiezen voor bijles in één of meerdere vakken. Dit kost 40 euro per uur voor een enkel vak, of 35 euro per uur als je een tweede vak erbij kiest. Bijles wordt verkocht per periode van vier weken.

Absoluut. Ongeacht wat voor cijfers je op dit moment haalt of wat voor leerling je ook bent, kan ik je helpen met het behalen van je doelen. Ik wil niets liever dat je relatie met leren verbeterd, zodat je na de middelbare school je kunt gaan verdiepen in waar jij geïnteresseerd in bent.

Tijdens mijn examenjaar had ik als doel om cum laude te slagen. Mijn cijfers van de vorige jaren waren nooit hoger dan een zeven, dus het was een dapper doel om te stellen. Toch geloofde ik dat ik een manier kon vinden om dit voor elkaar te krijgen.

Ik vond mijn methode. Net iets te laat jammergenoeg, maar uiteindelijk ben ik toch geslaagd met een mooie cijferlijst. Dat inspireerde me om andere leerlingen zoals ikzelf te gaan helpen. School was nooit bepaald makkelijk voor mij, maar ik had een manier en mindset gevonden die me in een ‘mentale groeispurt’ had gebracht. Die groeispurt en verandering van perspectief wens ik iedere leerling toe.

Ieder leerjaar is welkom voor bijles, maar ik specialiseer mij in de examenjaren (4 VMBO, 4&5 HAVO, 5&6 VWO). Het tarief is ook ingesteld voor dit niveau, omdat de leerlingen bij mij veel ondersteuning krijgen bij het voorbereiden voor hun examens. Ook leren leerlingen bij mij vaardigheden waar ze tijdens hun studie veel aan zullen hebben.

90 minuten is in mijn ervaring de perfecte lengte voor een bijles voor de meeste leerlingen. Met deze tijd kunnen we dieper in de concepten en uitzonderingssituaties duiken die soms niet aan bod komen tijdens een sessie van 60 minuten. 

Het is ook mogelijk om sessies van 60 minuten in te plannen i.p.v 90 minuten. In dat geval geldt hetzelfde uurtarief (€ 50/u voor coaching, € 40/u voor bijles)

Neem contact op

De Drie Superkrachten

Na mijn coachingstraject ben je een meester in deze drie superkrachten en ben je niet meer te stoppen…

Growth Mindset

Heb jij een growth-mindset of een fixed-mindset?

Wat is een Growth Mindset?

Welke mindset je hebt en hoe je denkt over leren heeft een gigantisch effect op hoe snel je iets kunt leren.
Meer weten over de Growth Mindset

Spacing Effect

Met het Spacing Effect maakt je maximaal gebruik van je leersessies.

Wat is het Spacing Effect?

Hoe je je leersessies voor uitspreidt bepaald of je de resultaten haalt die je verdient.
Meer weten over het Spacing Effect

Active Recall

Wat is Active Recall en waarom is het zo essentieel voor effectief leren?

Wat is Active Recall?

Uit onderzoek is gebleken dat Active Recall vaak betere resultaten oplevert dan andere manieren van leren.
Meer weten over Active Recall

Schrijf je nu in!

Back-to-school-korting van 20% eindigt in:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Discover the new and awesome features we’ve cooked up for you. Subscribe to our newsletter and get the latest updates to your email