De Handleiding tot Slagen logo 4

Wat doe je in de week voor het schoolexamen?

Dit en nog veel meer lees je in het boek De Handleiding tot Slagen. Dit boek staat vol met de alleen de allerbeste tips over leren in het examenjaar die je ergens anders niet zult vinden.

Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken die je direct hogere cijfers zullen geven voor de tijd die je investeert.

Met De Handleiding leer je sneller en beter.

Dit boek geeft je alle tips die je nodig hebt om controle te hebben over je cijfers. Je leert binnen een paar dagen hoe je het best kunt leren voor de examens, waarna je het direct kunt gaan toepassen.

Plannen

Het boek leert je hoe je snel en makkelijk een goede planning maakt.

De beste leertechniek

Je leert welke veelgebruikte leertechnieken niet werken, en waarom. Ook leer je welke manier van leren wél werkt en resultaten levert.

Thuis & tijdens de les

Je leert waar je aandacht het beste besteed is. Door te focussen op de belangrijke zaken behaal je betere cijfers en hou je meer tijd over.

De Handleiding tot Slagen 1
0
Leerlingen waren je voor!

Voorbereiden op de examens

Je leert mijn geheim over hoe je het beste kunt leren voor de examens, en zo hoge cijfers kunt behalen.

Hoe maak je een examen?

Je leert hoe je een examen van begin tot eind zo handig mogelijk aanpakt, en zo betere cijfers behaalt.

Stof onthouden

Je leert hoe je het beste kunt leren om je stof te onthouden, en hoe je hiervoor moet aantekenen.

Waarom alles zelf uitzoeken?

In mijn examenjaar zocht ik de meest effectieve manier van leren voor de examens. Tot mijn grote frustratie was hier niet veel informatie over te vinden. Tips als ‘slaap genoeg’ en ‘eet een banaan’ kunnen jij en ik zelf ook wel bedenken, maar ik zocht naar iets anders; een strak plan om van A naar B te gaan. Dat is waar De Handleiding tot Slagen voor dient. Hierin vind je alles wat je niet op school leert en de meeste bijlesleraren je ook niet zullen leren.

Dit boek bevat geen lesstof. Het boek legt onder andere in detail uit wat je moet doen wanneer je alleen bent. Dit is het allerbelangrijkste, omdat dit is waar het meeste leerwerk plaatsvindt. Meestal verspil je veel tijd hier, omdat je nog niet weet wat wel en niet werkt. Slagen kun je leren, dus waarom niet leren van iemand die het al gedaan heeft?

Devon Diercks

Wat vonden anderen van het boek?

De Handleiding tot Slagen Havo/Vwo

Nu Verkrijgbaar!

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Dit boek geeft je alle tips die je nodig hebt om zo effectief mogelijk te leren voor de examens. Het boek legt uit welke veelgebruikte leertechnieken weinig resultaat opleveren, geeft je dé techniek die wel werkt en nog veel meer… Ben jij klaar voor betere cijfers en minder stress?