Bijles in Den Haag vanaf €32/u

Achterstanden bijwerken of meer grip op een moeilijk vak? Leer alle tips en trucs en krijg inhoudelijke uitleg van de schrijver van De Handleiding tot Slagen.

Beter cijfers met een plan

Één op één sessies

De sessies zijn altijd één-op-één, persoonlijk en sluiten uniek aan op jouw manier van leren en doen.

Razendsnel Leren

Je leert hoe je sneller kunt lezen, hoe je stof makkelijker kunt onthouden en nog veel meer tips en trucs...

Grip op je moeilijkste vakken

Je kiest één of twee vakken waar je je op wilt focussen. Je krijgt weer grip op deze vakken door de handvatten die ik je zal geven.

Mijn ervaring als leerling...

Wil jij dit jaar knallen? Ben je zelfstandig ingesteld, maar weet je soms gewoon niet hoe? Lijkt je inzet niet altijd terug te zien in je cijfers, of heb je moeite met gemotiveerd blijven?

Hier zat ik ook mee… Soms had ik hard geleerd, maar haalde ik niet veel hogere cijfers. Hierdoor was het moeilijk om gemotiveerd te blijven.

Ik begreep niet waarom mijn moeite soms niet terug te zien was in mijn cijfers en besloot anders te gaan leren. Dankzij mijn methode eindigde ik met achten en negens als eindcijfers voor de meeste vakken in het VWO examenjaar.

Wil jij weten hoe ik dat gedaan heb?

De Drie Superkrachten

De methode van leren die ik aandraag in De Handleiding tot Slagen is wetenschappelijk onderbouwd. Van gemakkelijker gemotiveerd blijven tot het beter onthouden van stof ben ik op de hoogte van het onderzoek. Meer weten over de drie superkrachten? Neem een kijkje achter de schermen…

Growth Mindset

Heb jij een growth-mindset of een fixed-mindset?

Wat is een Growth Mindset?

Uit onderzoek is gebleken dat welke mindset je hebt en hoe je denkt over leren een gigantisch effect heeft op hoe snel je iets kunt leren.
Meer weten over de Growth Mindset

Spacing Effect

Met het Spacing Effect maakt je maximaal gebruik van je leersessies.

Wat is het Spacing Effect?

Uit onderzoek is gebleken dat hoe je je leersessies voor een onderwerp uitspreidt essentieel is voor effectief gebruik maken van je tijd.
Meer weten over het Spacing Effect

Active Recall

Wat is Active Recall en waarom is het zo essentieel voor effectief leren?

Wat is Active Recall?

Uit onderzoek is gebleken dat Active Recall vaak betere resultaten oplevert dan andere manieren van leren.
Meer weten over Active Recall

Een uniek plan voor jouw!

De bijles is compleet aangepast op wat jij wilt oefenen. Heb je moeite met het bijhouden van Wiskunde huiswerk? Of heb je moeite met concentreren tijdens de les? Of wil je sneller kunnen lezen? 

Alles is mogelijk, en jij mag kiezen waar we onze focus leggen.

Plannen als een baas

Ik leer je hoe je een goede planning maakt die past in jouw leven, hoe je hem kunt bijhouden en hoe we van plannen gemakkelijk een gewoonte kunnen maken.

Grip op je vakken

Je kiest één of twee vakken waar je je op wilt focussen. In deze vakken krijg je bijles van mij om weer grip te krijgen op deze vakken.

Razendsnel Leren

Je leert hoe je sneller kunt lezen, hoe je stof makkelijker kunt onthouden en nog veel tips en trucs...

Voorbereidingsplan op de toetsweek/examenweek

We maken samen het ultieme voorbereidingsplan voor de volgende toetsweek of examenweek. Zodat je goede cijfers kunt behalen en je weer zelfvertrouwen krijgt.