Devon geeft ook lezingen en workshops.

In deze workshops behandelt hij de leertechnieken en mindsets die hem en tientallen andere leerlingen hebben geholpen in het behalen van hogere cijfers. De workshops zijn interactief en worden onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek.

Interesse in een workshop van Devon op uw school?

Leer sneller en efficiënter, niet harder.

Deze workshop geeft je alle tips die je nodig hebt om controle te hebben over je cijfers. Je leert binnen een uur hoe je het best kunt leren voor de examens, waarna je het direct kunt gaan toepassen.

Plannen

Het boek leert je hoe je snel en makkelijk een goede planning maakt.

De beste leertechnieken

Je leert welke veelgebruikte leertechnieken niet werken, en waarom. Ook leer je welke manier van leren wél werkt en resultaten levert.

Thuis & tijdens de les

Je leert waar je aandacht het beste besteed is. Door te focussen op de belangrijke zaken behaal je betere cijfers en hou je meer tijd over.

0
Leerlingen gingen je voor

Voorbereiden op de examens

Je leert mijn geheim over hoe je het beste kunt leren voor de examens, en zo hoge cijfers kunt behalen.

Hoe maak je een examen?

Je leert hoe je een examen van begin tot eind zo handig mogelijk aanpakt, en zo betere cijfers behaalt.

Stof onthouden

Je leert hoe je het beste kunt leren om je stof te onthouden, en hoe je hiervoor moet aantekenen.

Growth Mindset

Heb jij een growth-mindset of een fixed-mindset?

Wat is een Growth Mindset?

Uit onderzoek is gebleken dat welke mindset je hebt en hoe je denkt over leren een gigantisch effect heeft op hoe snel je iets kunt leren.

Spacing Effect

Met het Spacing Effect maakt je maximaal gebruik van je leersessies.

Wat is het Spacing Effect?

Uit onderzoek is gebleken dat hoe je je leersessies voor een onderwerp uitspreidt essentieel is voor effectief gebruik maken van je tijd.

Active Recall

Wat is Active Recall en waarom is het zo essentieel voor effectief leren?

Wat is Active Recall?

Uit onderzoek is gebleken dat Active Recall vaak betere resultaten oplevert dan andere manieren van leren.

Waarom nu?

In een tijd waarbij we mogelijk weer veel thuis moeten blijven i.v.m het coronavirus, is risico dat we in een sleur raken groot. Wanneer we alleen zijn vallen we terug in onze oude gewoontes.

Normaliter kunnen leerlingen vaak in de les compenseren voor wat thuis niet lukt. Die situatie hebben we straks misschien niet meer, en daarom is het belangrijk de examenleerlingen van 2021 uit te rusten met autodidactische vaardigheden.

Deze workshop bevat geen lesstof. Het legt onder andere in detail uit wat je moet doen wanneer je alleen bent. Dit is het allerbelangrijkste, omdat dit is waar het meeste leerwerk plaatsvindt. Meestal verspil je veel tijd hier, omdat je nog niet weet wat wel en niet werkt. Toch krijgen we als middelbare scholieren hier weinig les in. Daarom wil ik de examenleerlingen van 2021 uitrusten met de vaardigheden die je nodig hebt om in deze tijden effectief te kunnen leren voor de examens.

Devon Diercks

Wat vonden anderen van de workshop?